• Binnenvaartcontainerschip Marea in de afvaart aan Nijmegen

Binnenvaartcontainerschip Marea in de afvaart aan Nijmegen

Download van de foto van het binnenvaartschip Marea dat containers naar de zeehavens vervoert en op de Waal langs de stad Nijmegen vaart. Aan boord van de Marea staan rode, groene en grijze containers, waarvan sommigen de opdruk UASC hebben. Gewone en high cube containers staan op dit binnenvaartschip door elkaar.

Licenties en andere formaten

De foto's die ik online als download verkoop zijn 3525 x 2350 pixels groot en 300 dpi. Een download is ongeveer 10 mb. Ze zijn geschikt om scherp af te drukken tot A4 formaat. Uiteraard is alle opdruk dan van de foto verdwenen. Ik bied de foto's online aan met de keus uit twee licenties. De licentie voor eigen gebruik en de licentie voor redactioneel gebruik. De licentie voor eigen gebruik is geschikt voor gebruik binnen de privékring, dus een weergave waar u zelf naar kijkt en plezier van heeft. De licentie voor redactioneel gebruik is geschikt voor gebruik in kranten, vakbladen, online media, drukwerk, boeken en dergelijke. Als naamsvermelding of voor opname in de colofon kunt u Henriette Driesen-Joanknecht gebruiken.
Ik kan de foto's als afdruk leveren op papier, maar ook op hout, aluminium, plexiglas, canvas. Dan zijn afdrukken met afmetingen van 100 x 75 cm en eventueel groter mogelijk. Ook kan ik een groter digitaal bestand leveren dan 3525 x 2350 pixels. Hebt u hiervoor belangstelling, dan kunt u contact opnemen met mij per e-mail, telefoon of via What's App op 0623165907.

Henriette Driesen-Joanknecht

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Binnenvaartcontainerschip Marea in de afvaart aan Nijmegen

  • Model: download
  • Beschikbaarheid: 10000
  • 12,10€

  • Excl. BTW: 10,00€

Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Theodela een binnenvaartschip geladen met containers

Theodela een binnenvaartschip geladen met containers

Het binnenvaartschip Theodela vaart geladen met containers op de Waal voor de stad Nijmegen. Het sch..

12,10€ Excl. BTW: 10,00€

Tags: binnenvaart, containerschip, nijmegen, waal, afvaart, marea, binnenvaartcontainerschip, aan, beeldbank