• Binnenvaartschip Reina Anna aan Nijmegen

Het binnenvaartschip Reina Anna vaart stroomopwaarts op de Waal voor de stad Nijmegen. De Reina Anna is een vrachtschip, dat betekent dat zij geschikt is voor droge lading en in haar ruim bulkgoederen en stukgoed vervoert. De Reina Anna vaart aan de verkeerde wal. Dit geeft zij aan met het blauwe bord naast de stuurhut. De Reina Anna is een Dortmunder, dat betekent dat zij de afmetingen 67 m x 8,20 m heeft en ongeveer 1000 ton groot is. Ooit behoorde zij tot de grote schepen, maar vanwege de schaalvergroting in de binnenvaart behoort zij nu tot de kleine schepen.

Licenties en andere formaten

De foto's die ik online als download verkoop zijn 3525 x 2350 pixels groot en 300 dpi. Een download is ongeveer 10 mb. Ze zijn geschikt om scherp af te drukken tot A4 formaat. Uiteraard is alle opdruk dan van de foto verdwenen. Ik bied de foto's online aan met de keus uit twee licenties. De licentie voor eigen gebruik en de licentie voor redactioneel gebruik. De licentie voor eigen gebruik is geschikt voor gebruik binnen de privékring, dus een weergave waar u zelf naar kijkt en plezier van heeft. De licentie voor redactioneel gebruik is geschikt voor gebruik in kranten, vakbladen, online media, drukwerk, boeken en dergelijke. Als naamsvermelding of voor opname in de colofon kunt u Henriette Driesen-Joanknecht gebruiken.
Ik kan de foto's als afdruk leveren op papier, maar ook op hout, aluminium, plexiglas, canvas. Dan zijn afdrukken met afmetingen van 100 x 75 cm en eventueel groter mogelijk. Ook kan ik een groter digitaal bestand leveren dan 3525 x 2350 pixels. Hebt u hiervoor belangstelling, dan kunt u contact opnemen met mij per e-mail, telefoon of via What's App op 0623165907.

Henriette Driesen-Joanknecht

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Binnenvaartschip Reina Anna aan Nijmegen

  • Model: foto download
  • Beschikbaarheid: 10000
  • 12,10€

  • Excl. BTW: 10,00€

Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Pleziervaart vaart bij Nijmegen in de pleziervaartgeul. Foto Henriette Driesen-Joanknecht

Pleziervaart vaart bij Nijmegen in de pleziervaartgeul

De pleziervaart vaart in de bocht van Nijmegen gescheiden van de beroepsvaart. De pleziervaart maakt..

12,10€ Excl. BTW: 10,00€

Vrachtschip Helena Geertje afgeladen aan Nijmegen. Foto Henriette Driesen-Joanknecht

Vrachtschip Helena Geertje afgeladen aan Nijmegen

Het vrachtschip Helena Geertje vaart afgeladen op de Waal aan Nijmegen in de richting van Duitsland...

12,10€ Excl. BTW: 10,00€

Tags: reina anna, binnenvaartschip, dortmunder, vrachtschip, nijmegen, waal, binnenvaart,