Verkoop van foto’s op 6566.EU

Drukte van de binnenvaart op de Waal bij Nijmegen
Drukte van de binnenvaart op de Waal bij Nijmegen

Sinds kort bied ik op 6566.EU ook downloads aan van de foto’s die ik maak. Ik heb er lang over nagedacht, waar ik die moest aanbieden. Op een nieuw domein, op Henriettezzp of in mijn webshop waar dit blog bij hoort. Ik heb gekozen om in mijn bestaande webshop een categorie Beeldbank aan te maken. De redenen van mijn keuze zijn. Het systeem draait prima. De administratie is gekoppeld aan mijn boekhouding en ik verkoop alles op persoonlijke titel.

Het lijkt misschien vreemd om tweedehands artikelen, restpartijen en (scheepvaart)foto’s naast elkaar aan te bieden. Aan de andere kant is het zo, dat ik dit nu eenmaal ben. Ik schrijf, zit in de online handel en verkoop foto’s. Nog meer domeinen lijkt mij alleen maar verwarrend voor mijn bestaande klanten. Hebben nieuwe klanten vragen over mij. Dan kunnen ze me altijd benaderen.

De foto die boven het artikel staat, heet: Drukte van de binnenvaart op de Waal bij Nijmegen