• Drukte van de binnenvaart op de Waal bij Nijmegen

Op de Waal bij Nijmegen is het met de binnenvaart een drukte van belang. Op deze foto ontmoeten drie schepen elkaar gelijktijdig. De geladen dubbelwandige tanker Icarus is onderweg richting Duitsland. Het containerschip Scopus vaart in de richting van de zeehavens en het autoschip Ingona is ook onderweg naar Duitsland. De tanker Icarus vaart aan de verkeerde wal. Dit geeft zij aan met het blauwe bord aan stuurboordszijde van de stuurhut. Het met containers geladen binnenvaartschip Scopus beantwoordt het blauwe bord van de Icarus. Autoschip Ingona vaart aan de goede wal. Binnenvaartschepen kiezen ervoor om verkeerde wal te varen, omdat dit oliebesparend is. In de binnenbocht stroomt de rivier immers minder hard. Ook kan het handig zijn bij het passeren van andere schepen, omdat beide schepen dan minder last hebben van de zuiging die bij het passeren ontstaat.
De Stevenskerk en de Waalkade van Nijmegen zijn op de achtergrond zichtbaar op deze foto.

Licenties en andere formaten

De foto's die ik online als download verkoop zijn 3525 x 2350 pixels groot en 300 dpi. Een download is ongeveer 10 mb. Ze zijn geschikt om scherp af te drukken tot A4 formaat. Uiteraard is alle opdruk dan van de foto verdwenen. Ik bied de foto's online aan met de keus uit twee licenties. De licentie voor eigen gebruik en de licentie voor redactioneel gebruik. De licentie voor eigen gebruik is geschikt voor gebruik binnen de privékring, dus een weergave waar u zelf naar kijkt en plezier van heeft. De licentie voor redactioneel gebruik is geschikt voor gebruik in kranten, vakbladen, online media, drukwerk, boeken en dergelijke. Als naamsvermelding of voor opname in de colofon kunt u Henriette Driesen-Joanknecht gebruiken.
Ik kan de foto's als afdruk leveren op papier, maar ook op hout, aluminium, plexiglas, canvas. Dan zijn afdrukken met afmetingen van 100 x 75 cm en eventueel groter mogelijk. Ook kan ik een groter digitaal bestand leveren dan 3525 x 2350 pixels. Hebt u hiervoor belangstelling, dan kunt u contact opnemen met mij per e-mail, telefoon of via What's App op 0623165907.

Henriette Driesen-Joanknecht

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Drukte van de binnenvaart op de Waal bij Nijmegen

  • Model: foto download
  • Beschikbaarheid: 10000
  • 12,10€

  • Excl. BTW: 10,00€

Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Peter Jaegers en Wilson Ruhr op de Waal aan Nijmegen. Foto Henriette Driesen-Joanknecht

Peter Jaegers en Wilson Ruhr op de Waal aan Nijmegen

Download van de foto waarop de binnenvaarttanker Peter Jaegers en de kustvaarder Wilson Ruhr op de W..

12,10€ Excl. BTW: 10,00€

Pleziervaart vaart bij Nijmegen in de pleziervaartgeul. Foto Henriette Driesen-Joanknecht

Pleziervaart vaart bij Nijmegen in de pleziervaartgeul

De pleziervaart vaart in de bocht van Nijmegen gescheiden van de beroepsvaart. De pleziervaart maakt..

12,10€ Excl. BTW: 10,00€

Tags: binnenvaart, binnenvaartschepen, waal, nijmegen, binnenvaarttanker, scheepvaart, rivier, waal, tanker, containerschip, containers, autoschip, scopus, icarus, ingona,