• Duwboot Jan van Hasselt SR uit Urk vaart sluis Weurt in

Duwboot Jan van Hasselt SR uit Urk vaart sluis Weurt in

De duwboot Jan van Hasselt SR uit Urk vaart met twee bakken sluis Weurt in. Sluis Weurt verbindt bij Nijmegen het Maas-Waalkanaal met de Waal. De bakken van de duwboot hebben korte ijzeren buizen met een grote diameter geladen. Deze steken boven de dennenboom van de duwbak uit. De dennenboom van een schip of bak is de opstaande rand die het ruim van het gangboord afscheidt. Op deze foto is de dennenboom blauw geschilderd.

Licenties en andere formaten

De foto's die ik online als download verkoop zijn 3525 x 2350 pixels groot en 300 dpi. Een download is ongeveer 10 mb. Ze zijn geschikt om scherp af te drukken tot A4 formaat. Uiteraard is alle opdruk dan van de foto verdwenen. Ik bied de foto's online aan met de keus uit twee licenties. De licentie voor eigen gebruik en de licentie voor redactioneel gebruik. De licentie voor eigen gebruik is geschikt voor gebruik binnen de privékring, dus een weergave waar u zelf naar kijkt en plezier van heeft. De licentie voor redactioneel gebruik is geschikt voor gebruik in kranten, vakbladen, online media, drukwerk, boeken en dergelijke. Als naamsvermelding of voor opname in de colofon kunt u Henriette Driesen-Joanknecht gebruiken.
Ik kan de foto's als afdruk leveren op papier, maar ook op hout, aluminium, plexiglas, canvas. Dan zijn afdrukken met afmetingen van 100 x 75 cm en eventueel groter mogelijk. Ook kan ik een groter digitaal bestand leveren dan 3525 x 2350 pixels. Hebt u hiervoor belangstelling, dan kunt u contact opnemen met mij per e-mail, telefoon of via What's App op 0623165907.

Henriette Driesen-Joanknecht

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Duwboot Jan van Hasselt SR uit Urk vaart sluis Weurt in

  • Model: download
  • Beschikbaarheid: 10000
  • 12,10€

  • Excl. BTW: 10,00€

Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Pleziervaart vaart bij Nijmegen in de pleziervaartgeul

Pleziervaart vaart bij Nijmegen in de pleziervaartgeul

De pleziervaart vaart in de bocht van Nijmegen gescheiden van de beroepsvaart. De pleziervaart maakt..

12,10€ Excl. BTW: 10,00€

Tags: Jan van Hasselt SR, Urk, Weurt, duwboot, jan, hasselt, uit, urk, vaart, sluis, weurt