• Koppelverband Isabelle 1 en 2 vaart stroomopwaarts aan Nijmegen

Koppelverband Isabelle 1 en 2 vaart stroomopwaarts aan Nijmegen

Het koppelverband Isabelle 1 en 2 vaart stroomopwaarts aan Nijmegen. Een koppelverband is een samenstel, waarbij het schip is uitgerust met een duwsteven en een bak duwt. Op de foto is te zien dat dit samenstel uit twee delen bestaat. Het voordeel van een koppelverband is dat het minder gasolie verbruikt dan een duwboot met twee bakken. Koppelverband is een vakterm, de officiële benaming is gekoppeld samenstel. Die benaming wordt in de praktijk nooit gebruikt. In lesmateriaal is de term gekoppeld samenstel uiteraard wel opgenomen. De term koppelverband is een verbastering uit het Duits. De Isabelle 1 en 2 vervoert zo'n 5000 ton aan lading in een keer.

Licenties en andere formaten

De foto's die ik online als download verkoop zijn 3525 x 2350 pixels groot en 300 dpi. Een download is ongeveer 10 mb. Ze zijn geschikt om scherp af te drukken tot A4 formaat. Uiteraard is alle opdruk dan van de foto verdwenen. Ik bied de foto's online aan met de keus uit twee licenties. De licentie voor eigen gebruik en de licentie voor redactioneel gebruik. De licentie voor eigen gebruik is geschikt voor gebruik binnen de privékring, dus een weergave waar u zelf naar kijkt en plezier van heeft. De licentie voor redactioneel gebruik is geschikt voor gebruik in kranten, vakbladen, online media, drukwerk, boeken en dergelijke. Als naamsvermelding of voor opname in de colofon kunt u Henriette Driesen-Joanknecht gebruiken.
Ik kan de foto's als afdruk leveren op papier, maar ook op hout, aluminium, plexiglas, canvas. Dan zijn afdrukken met afmetingen van 100 x 75 cm en eventueel groter mogelijk. Ook kan ik een groter digitaal bestand leveren dan 3525 x 2350 pixels. Hebt u hiervoor belangstelling, dan kunt u contact opnemen met mij per e-mail, telefoon of via What's App op 0623165907.

Henriette Driesen-Joanknecht

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Koppelverband Isabelle 1 en 2 vaart stroomopwaarts aan Nijmegen

  • Model: download
  • Beschikbaarheid: 10000
  • 12,10€

  • Excl. BTW: 10,00€

Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Drukte van de binnenvaart op de Waal bij Nijmegen

Drukte van de binnenvaart op de Waal bij Nijmegen

Op de Waal bij Nijmegen is het met de binnenvaart een drukte van belang. Op deze foto ontmoeten drie..

12,10€ Excl. BTW: 10,00€

Tags: isabelle 1 en 2, nijmegen, koppelverband, vaart, stroomopwaarts, aan