• Nijmegen, de Lentse kant en de Waal

Overzichtsfoto van Nijmegen, de Lentse kant en de rivier de Waal. De spoorbrug en de oversteek staan op de achtergrond, net als de Kaapstander die op de punt van de Waalhaven staat en de centrale. Op de Waal vaart de beroepsvaart. De tonnen die de nevengeul voor de pleziervaart op de rivier aangeven zijn op de voorgrond zichtbaar. Het contrast tussen de stedelijke Nijmeegse oever en de groene oever aan de Lentse kant komt goed uit. Aan de Waalkade ligt een passagiersschip.

Licenties en andere formaten

De foto's die ik online als download verkoop zijn 3525 x 2350 pixels groot en 300 dpi. Een download is ongeveer 10 mb. Ze zijn geschikt om scherp af te drukken tot A4 formaat. Uiteraard is alle opdruk dan van de foto verdwenen. Ik bied de foto's online aan met de keus uit twee licenties. De licentie voor eigen gebruik en de licentie voor redactioneel gebruik. De licentie voor eigen gebruik is geschikt voor gebruik binnen de privékring, dus een weergave waar u zelf naar kijkt en plezier van heeft. De licentie voor redactioneel gebruik is geschikt voor gebruik in kranten, vakbladen, online media, drukwerk, boeken en dergelijke. Als naamsvermelding of voor opname in de colofon kunt u Henriette Driesen-Joanknecht gebruiken.
Ik kan de foto's als afdruk leveren op papier, maar ook op hout, aluminium, plexiglas, canvas. Dan zijn afdrukken met afmetingen van 100 x 75 cm en eventueel groter mogelijk. Ook kan ik een groter digitaal bestand leveren dan 3525 x 2350 pixels. Hebt u hiervoor belangstelling, dan kunt u contact opnemen met mij per e-mail, telefoon of via What's App op 0623165907.

Henriette Driesen-Joanknecht

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Nijmegen, de Lentse kant en de Waal

  • Model: foto download
  • Beschikbaarheid: 10000
  • 12,10€

  • Excl. BTW: 10,00€

Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Pleziervaart vaart bij Nijmegen in de pleziervaartgeul. Foto Henriette Driesen-Joanknecht

Pleziervaart vaart bij Nijmegen in de pleziervaartgeul

De pleziervaart vaart in de bocht van Nijmegen gescheiden van de beroepsvaart. De pleziervaart maakt..

12,10€ Excl. BTW: 10,00€

Tags: pleziervaart, nijmegen, waal, pleziervaartgeul, lent, binnenvaart, overzichtsfoto,