Over 6566.EU

Ik ben de webshop 6566.eu begonnen nadat ik een paar jaar op sites als Marktplaats, Ebay en Speurders met wisselend succes van alles en nog wat heb verkocht en aangekocht. In die tijd deed ik dat nog naast mijn varende en schrijvende werk. Op een dag begon de administratie van al die losse advertenties mij tegen te staan. Ze verliepen bijvoorbeeld en dan moest ik weer zoeken waar ze waren gebleven, als de site ze niet al had gewist. Dus claimde ik een domein en begon een webshop. Dat ging me best goed af en het werkte een stuk overzichtelijker. Ook was de administratie een stuk eenvoudiger en dat vindt mijn boekhouding en de belastingdienst fijn.

2017

In februari 2017 stopte ik met varen, omdat ons bedrijf was verkocht. Ik begon de eenmanszaak Henriettezzp waarin ik al mijn overige werkzaamheden onderbracht. Ook de webshop 6566.eu viel daaronder. Ik richt me op tweedehands artikelen en kleine restpartijen. Ik krijg de spullen, koop in of verkoop op basis van percentage. Voorwaarde is dat ik denk dat ik het kan verkopen en opslaan. Mijn opslagruimte is niet oneindig en mijn geduld ook niet. Ook wil ik niet tussen de dozen leven of een horder of krankzinnige verzamelaar worden. Denkt u dat u iets in de aanbieding heeft dat ik voor u wil verkopen, dan kunt u altijd contact met mij opnemen. Ook als u vragen heeft over mijn aanbod of een afspraak wilt maken om iets op te halen kunt u contact met mij opnemen. Mijn werkwijze vindt u hier en onderaan deze website onder werkwijze.

Fotografie

Op 6566.EU bied ik ook downloads van door mij gemaakte foto's aan. Veel van deze foto\'s zijn binnenvaart gerelateerd. De foto's die ik online als download verkoop zijn 3525 x 2350 pixels groot en 300 dpi. Een download is ongeveer 10 mb. Ze zijn geschikt om scherp af te drukken tot A4 formaat. Uiteraard is alle opdruk dan van de foto verdwenen. Ik bied de foto\'s online aan met de keus uit twee licenties. De licentie voor eigen gebruik en de licentie voor redactioneel gebruik. De licentie voor eigen gebruik is geschikt voor gebruik binnen de privékring, dus een weergave waar u zelf naar kijkt en plezier van heeft. De licentie voor redactioneel gebruik is geschikt voor gebruik in kranten, vakbladen, online media, drukwerk, boeken en dergelijke. Als naamsvermelding of voor opname in de colofon kunt u Henriette Driesen-Joanknecht gebruiken. Mocht u interesse hebben in een groter bestand, commercieel gebruik of een afdruk van een foto. Dan kunt u contact met mij opnemen per e-mail, telefoon of via What's App op 0623165907.

Henriette Driesen-Joanknecht

6566.EU

6566.EU valt onder de eenmanszaak Henriettezzp en is eigendom van Henriette Driesen-Joanknecht.
Lijsterbesstraat 45
6566 WC Millingen aan de Rijn
Tel: 0031623165907
E-mail: Mail
KvK: 68092261
BTW: Op aanvraag. De belastingdienst heeft het namelijk gekoppeld aan mijn BSN en de overheid wil dat ik mijn BSN geheim houd. Dit is in de praktijk een lastig uit te voeren combinatie.