• Pleziervaart vaart bij Nijmegen in de pleziervaartgeul

De pleziervaart vaart in de bocht van Nijmegen gescheiden van de beroepsvaart. De pleziervaart maakt daar gebruik van een eigen geul. Deze is aangelegd aan de Lentse kant van de Waal en begrensd met rood-wit gestreepte boeien. Voor de pleziervaart was de Waalbocht aan Nijmegen voorheen een spannende aangelegenheid. De bocht is onoverzichtelijk. Ze voeren daar te midden van de enorme beroepsvaart. De beroepsvaart moest daarentegen extra oplettend zijn, omdat zij vanwege de bocht en hun dode hoek de pleziervaart gemakkelijk over het hoofd zagen. Op de foto is goed te zien dat de drie binnenvaartschepen en het plezierjacht nu gescheiden varen. De pleziervaartgeul maakt deel uit van het project 'Samen door de bocht'. De geul is tot stand gekomen in samenwerking van Rijkswaterstaat, Watersportverbond en Koninklijke Schuttevaer.

Licenties en andere formaten

De foto's die ik online als download verkoop zijn 3525 x 2350 pixels groot en 300 dpi. Een download is ongeveer 10 mb. Ze zijn geschikt om scherp af te drukken tot A4 formaat. Uiteraard is alle opdruk dan van de foto verdwenen. Ik bied de foto's online aan met de keus uit twee licenties. De licentie voor eigen gebruik en de licentie voor redactioneel gebruik. De licentie voor eigen gebruik is geschikt voor gebruik binnen de privékring, dus een weergave waar u zelf naar kijkt en plezier van heeft. De licentie voor redactioneel gebruik is geschikt voor gebruik in kranten, vakbladen, online media, drukwerk, boeken en dergelijke. Als naamsvermelding of voor opname in de colofon kunt u Henriette Driesen-Joanknecht gebruiken.
Ik kan de foto's als afdruk leveren op papier, maar ook op hout, aluminium, plexiglas, canvas. Dan zijn afdrukken met afmetingen van 100 x 75 cm en eventueel groter mogelijk. Ook kan ik een groter digitaal bestand leveren dan 3525 x 2350 pixels. Hebt u hiervoor belangstelling, dan kunt u contact opnemen met mij per e-mail, telefoon of via What's App op 0623165907.

Henriette Driesen-Joanknecht

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Pleziervaart vaart bij Nijmegen in de pleziervaartgeul

  • Model: foto download
  • Beschikbaarheid: 10000
  • 12,10€

  • Excl. BTW: 10,00€

Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Drukte van de binnenvaart op de Waal bij Nijmegen. Foto Henriette Driesen-Joanknecht

Drukte van de binnenvaart op de Waal bij Nijmegen

Op de Waal bij Nijmegen is het met de binnenvaart een drukte van belang. Op deze foto ontmoeten drie..

12,10€ Excl. BTW: 10,00€

Nijmegen, de Lentse kant en de Waal. Foto Henriette Driesen-Joanknecht

Nijmegen, de Lentse kant en de Waal

Overzichtsfoto van Nijmegen, de Lentse kant en de rivier de Waal. De spoorbrug en de oversteek staan..

12,10€ Excl. BTW: 10,00€

Binnenvaartschip Reina Anna aan Nijmegen. Foto Henriette Driesen-Joanknecht

Binnenvaartschip Reina Anna aan Nijmegen

Het binnenvaartschip Reina Anna vaart stroomopwaarts op de Waal voor de stad Nijmegen. De Reina Anna..

12,10€ Excl. BTW: 10,00€

Tags: pleziervaart, nijmegen, waal, pleziervaartgeul, lent, binnenvaart, Rijkswaterstaat, Watersportverbond, Koninklijke Schuttevaer, overzichtsfoto,