• Verguld vintage mokkaservies fragonard lovers
    Verguld vintage mokkaservies fragonard lovers Verguld vintage mokkaservies fragonard lovers Verguld vintage mokkaservies fragonard lovers Verguld vintage mokkaservies fragonard lovers Verguld vintage mokkaservies fragonard lovers Verguld vintage mokkaservies fragonard lovers

Verguld vintage mokkaservies fragonard lovers

Verguld vintage poseleinen mokkaservies met een liefelijk prentje van de 'Fragonard lovers in the garden' als opdruk. Deze afbeelding is van de Franse schilder Jean Honore Fragonard en is doorgaans te vinden op porselein dat in de UK voorkomt. Fragonard maakte voor zijn tijd behoorlijk erotische schilderijen. Bekend is 'De schommel', waarbij de vrouw op de schommel de man een kijkje onder haar vele rokken geeft. Dit mokkaservies is geschikt ter decoratie of om zelf mokka, koffie, chocolademelk of limonade uit te schenken. De vorige eigenares gebruikte het jarenlang ter decoratie en een keer per jaar op de verjaardag van haar dochter.

Een mokkakopje is kleiner dan een koffiekop. De doorsnede van de mokkakop is 7 cm en de hoogte is 4,5 cm. De hoogte van de mokkapot tot aan de top van de deksel is 21 cm. Dit mokkaservies heeft geen merktekens.

Specificaties verguld mokkaservies:

Aantal delen: zes mokkakopjes, een suikerpot, een melkkannetje en een mokkapot
Afbeelding: Fragonard lovers vrouw met roze rok en blauwe blouse, man in bruin pak, witte kniekousen en een roze cape.
Leeftijd: Vintage
Gewicht: 2,5 kg
Materiaal: Poselein met goudverf en opdruk

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verguld vintage mokkaservies fragonard lovers

  • Model: vintage
  • Beschikbaarheid: 1
  • 20,00€

  • Excl. BTW: 20,00€

Tags: porselein, servies, fragonard, lovers, verguld, vintage, mokkaservies, tweedehands