• Vier chromen poten voor bankstel of salontafel
    Vier chromen poten voor bankstel of salontafel Vier chromen poten voor bankstel of salontafel Vier chromen poten voor bankstel of salontafel Vier chromen poten voor bankstel of salontafel

Vier chromen poten voor bankstel of salontafel

Compleet set van vier chromen poten die geschikt zijn om een salontafel of bankstel mee te maken. Of wie weet, en maak jij een bankstel en een salontafel zelf en passen de poten fantastisch bij elkaar. Bij deze poten worden de bouten meegeleverd, maar de moeren zul je zelf moeten kopen. Onder elke poot zitten vier zwarte nopjes, zodat jouw vloer niet beschadigd. De poten zijn niet nieuw, maar hebben weinig te lijden gehad bij de vorige eigenaar. Ze zijn zo goed als onbeschadigd. Dit meubelbeslag is een leuk alternatief voor bierkratjes bij studenten of misschien wil je zelf een bankstel naar eigen smaak maken, zodat je iets anders hebt dan de massa. Dat lukt allemaal goed met Do It Yourself (DIY) of zelfbouw.

De poten zijn 6 cm breed, 56 cm diep en 34 cm hoog en hebben een u-vorm, zodat ze de bank of salontafel over de hele breedte ondersteunen. Ter informatie, een zwarte vloertegel op de achtergrond is 60x60cm.

Gegevens en afmetingen bankstel- of salontafelpoten

Hoogte: 34 cm
Diepte: 56 cm
Breedte: 6 cm
Gewicht per poot: 1,8 kg
Materiaal: Verchroom metaal
Glans: Hoogglans
Aantal: 4 stuks

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Vier chromen poten voor bankstel of salontafel

  • Model: tweedehands
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • 49,00€

  • Excl. BTW: 49,00€

Tags: meubelbeslag, poten, salontafel, bankstel, zelfbouw, diy, chroom, vier, chromen, voor, verkocht