Werkwijze

Op 6566.eu verkoop ik spullen die ik krijg, inkoop of op basis van een percentage verkoop. De normale werkwijze is dat we eerst afspreken op welke basis ik het ga verkopen, als ik denk dat het door mij verkoopbaar is. Als ik het krijg of inkoop is het eenvoudig. De lusten en de lasten zijn voor mij. Spreken we op basis van percentage af, dan ligt het anders. We zullen het in dat geval over meer zaken eens moeten worden. We moeten samen bepalen hoe we het object gaan verkopen.

Blijft het in uw bezit en zorgt u voor de verzending of dat mensen het kunnen afhalen? Of gaat het naar mijn opslag in Nijmegen en doe ik de hele afhandeling.
Wie maakt de foto's? Goede foto's zijn belangrijk voor de verkoop. Ook moeten de afmetingen en het gewicht nauwkeurig bepaald worden, omdat dit invloed heeft op de verzendkosten. Een object kan niet zeven jaar in mijn opslag blijven staan. Doorgaans houd ik een termijn van acht weken aan. Dan zult u het moeten ophalen.
In de periode dat het bij mij in de verkoop is, kunt u het niet elders verkopen, want dan stel ik mijn kopers teleur.

Pas als we het eens zijn over deze zaken kunnen we het hebben over de verkoopprijs en het percentage. Ik wil benadrukken dat kopers op internet niet veel op hebben met de emotionele waarde dat een artikel voor u kan hebben. Dat heeft helaas invloed op de verkoopprijs. Mocht u interesse hebben in verkoop, dan kunt u mij benaderen.
  
Henriettezzp
Henriette Driesen-Joanknecht
Lijsterbesstraat 45
6566 WC Millingen aan de Rijn
Tel: 0031623165907
E-mail