• Zuurkoolpotten met verzwaringsstenen en stamper
    Zuurkoolpotten met verzwaringsstenen en stamper Zuurkoolpotten met verzwaringsstenen en stamper Zuurkoolpotten met verzwaringsstenen en stamper

Zuurkoolpotten met verzwaringsstenen en stamper

Deze twee keramieken zuurkoolpotten met verzwaringsstenen en stamper worden als bundel te koop aangeboden en zijn dus niet los te koop. Leuk setje om zelf zuurkool of de Koreaanse kimchi te maken. Met deze potten kunt u zelf groente fermenteren en kunt u helemaal terug naar de basis van conserveren en de groentebereiding. Per pot zijn twee verzwaringsstenen en een beukenhouten stamper bijgeleverd. U kunt dus gelijk aan de slag.
De grote pot is effen bruin van kleur en zonder deksel ongeveer 25 cm hoog en 20 cm breed. In deze pot gaat om en nabij 5 liter of 3,8 kg zuurkool. De kleine pot is tweekleurig bruin en zonder deksel ongeveer 15 cm hoog en 20 cm breed. Deze zuurkoolpot heeft een inhoud van 2 liter en is geschikt voor 1,5 kg gefermenteerde groente. De deksels zijn ongeveer 5 cm hoog. De lengte van de beukenhouten stamper is 38 cm. Op een van de foto's staan de potten met een nieuwe 1,5 liter fles Sprite afgebeeld, zodat u een idee heeft van de afmetingen. De potten zijn gemaakt van keramiek.


Wat is fermenteren?

Fermenteren is een manier om voedsel te verduurzamen. Fermentatie is het omzetten of afbreken van de grondstof van een product door micro-organismen. Hiervoor gebruik je bacteriën, schimmels en gisten om een voedingsmiddel te maken. Voorbeelden van gefermenteerde producten zijn yoghurt, bier en zuurkool.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Zuurkoolpotten met verzwaringsstenen en stamper

  • Model: tweedehands
  • Beschikbaarheid: 1
  • 39,00€

  • Excl. BTW: 39,00€

Gerelateerde producten

Warmtegevoelige eierwekker 13 stuks

Warmtegevoelige eierwekker 13 stuks

Kleine restpartij van 13 warmtegevoelige eierwekkers. Dit type eierwekker leg je bij de eieren in de..

22,99€ Excl. BTW: 19,00€

Tags: zuurkoolpotten, met, verzwaringsstenen, stamper, tweedehands